Avukat Listesi, Avukat Ara, Avukat Sorgula

Türkiyedeki tüm avukatların, adres, telefon ve iletişim bilgilerini (izin verilmesi halinde) görebileceğiz, İstanbul barosu, Ankara barosu, İzmir barosu, Muğla barosu gibi barolara ait avukatların listelerini bulabileceğiz, arabulucu listesine ulaşabilmek için https://avukatbilgisi.com adresini ziyaret edebilirsiniz. avukatbilgisi.com   Adana Barosu Avukat Listesi   avukatbilgisi.com   Ankara Barosu Avukat Listesi - Ankara Barosu Avukatları   Antalya Barosu Avukat Listesi   Avukat Bilgisi   Aydın Barosu Avukatları   Balıkesir Avukatları   Bursa Avukatları   Eskişehir Avukat Listesi   İstanbul Barosu Avukat Listesi   Gaziantep Avukat Listesi   Avukat Listesi   Avukat Bilgisi   Muğla Barosu Avukatları   Manisa Barosu Avukatları   avukatbilgisi.com   avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbil

WordPress Manuel Güncelleme İşlemi – FTP Üzerinden

Wordpress yeni sürümleri ile gittikçe gelişmekte ve güncellenmektedir.

Otomatik güncelleme işlemi için; admin panelinizde "WordPress x.x.x hazır! Lütfen hemen güncelleyin" diye bir mesaj sunulur ve kullanıcının tek bir tıklama ile wordpress otomatik olarak kendini günceller.

DİKKAT : Güncelleme yapmadan önce kesinlikle mysql ve ftp yedeklerinizi alınız.










Bazı durumlarda ise maneul güncelleme yapmak gerekmektedir. Wordpress de manuel güncelleme işleminin nasıl yapıldığını aşağıdaki adımları izleyerek yapabilirsiniz.

1. Adım - Güncelleme yapmadan önce yapılması gerekenler


Manuel güncelleme işlemine başlamadan önce kesinlikle yedek alınmalıdır. Yedek alma işlemi için ftpnize giriş yapıp, var olan dosyalarınızı bilgisayarınıza kopyalayabilirsiniz.

Daha sonra wordpress.org adresinden wordpressin en son sürümü bilgisayarınıza indirip. indiridiğiniz sıkıştırılmış dosyasının içini açarak, içerisindeki wordpress dosyasını boş bir klasörün içerisine çıkartın.


2. Adım - Güncel dosyaların ftp'ye yüklenmesi

Sitenizin ftp'sine erişim sağladıktan sonra, indirdiğiniz wordpress güncel dosyalarının içindeki wp-content ve wp-settings.php dosyaları haricindeki tüm dosyaları sitenizin ana dizini içine yükleyin. Yükleme esnasında, var olan dosyaların üzerine yazılsın mı diye soracaktır. "Üzerine Yazılsın" ve "Her zaman bu işlem yapılsın" seçeneklerini işaretleyecek devam edebilirsiniz.



3. Adım - Veri tabanı güncelleme işlemi

Wordpress güncellemesinden sonra veri tabanında da bir değişiklik oldu ise siteye girdiğiniz de aşadağıdaki gibi bir ekran gelecektir. Bu ekranda ki "Wordpress Veri Tabanını Güncelle" butonuna basarak güncelleme yapıp, devam edebilirsiniz.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Avukat Listesi, Avukat Ara, Avukat Sorgula

Php ile tarihe 1 gün ekleme ya da çıkartma

DataTable da buton isimlerini Türkçe yapmak