Avukat Listesi, Avukat Ara, Avukat Sorgula

Türkiyedeki tüm avukatların, adres, telefon ve iletişim bilgilerini (izin verilmesi halinde) görebileceğiz, İstanbul barosu, Ankara barosu, İzmir barosu, Muğla barosu gibi barolara ait avukatların listelerini bulabileceğiz, arabulucu listesine ulaşabilmek için https://avukatbilgisi.com adresini ziyaret edebilirsiniz. avukatbilgisi.com   Adana Barosu Avukat Listesi   avukatbilgisi.com   Ankara Barosu Avukat Listesi - Ankara Barosu Avukatları   Antalya Barosu Avukat Listesi   Avukat Bilgisi   Aydın Barosu Avukatları   Balıkesir Avukatları   Bursa Avukatları   Eskişehir Avukat Listesi   İstanbul Barosu Avukat Listesi   Gaziantep Avukat Listesi   Avukat Listesi   Avukat Bilgisi   Muğla Barosu Avukatları   Manisa Barosu Avukatları   avukatbilgisi.com   avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbilgisi.com avukatbil

Apache Server (xampp) Windows 10 (Port 80) Sorunu Çözümü

Bildiğim kadarıyla tüm işletim sistemlerinde 80 portunu kullanan Skype programı var. Bu program Apache Server'in 80 portu üzerinden çalışmasına engel oluyor. Eğer bilgisayarınızda öncelikle bu program çalışıyorsa, tamamen çıkış yapın.
Sonrasında ;
Görev çubuğu üzerinde sağ tuş yapıp, gelen seçeneklerden "Görev Yöneticisi"ni seçin.
Açılan pencerenin en sonundaki "Hizmetler" sekmesini tıklayın. (Böyle bir ekran yok ise sol alt kısımdaki "Diğer ayrıntılar" seçeneğini tıklayarak deneyiniz.)
Ekrandaki hizmetler listesinden  "W3SVC | World Wide Web Yayımlama Hizmeti | iissvcs" hizmetini bulup, durdurun.
Ya da "Hizmetler" bölümüne giderek "World Wide Web Yayımlama Hizmeti" seçeneğini durdurabilirsiniz.
Farklı bir yöntem olarak, "Komut sistemi" üzerinden "sc stop W3SVC" diyerek de bu servisi durdurabilirsiniz.
Daha sonra Apache Server'i yeniden başlatarak, xampp'ı çalıştırabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Avukat Listesi, Avukat Ara, Avukat Sorgula

Php ile tarihe 1 gün ekleme ya da çıkartma

DataTable da buton isimlerini Türkçe yapmak